Bestyrelses beretning for foreningsåret 2014-2015 den 11. november 2015

Hornbæk er i en meget positiv udvikling.
 
Der er kommet nye investorer til byen.
Ud over vores egen Ilse Jacobsen så har HENRIK FREDERIKSEN (Matas) købt og vil restaurere HOTEL BRETAGNE sideløbende med, at han renoverer en smuk strandvejsvilla i Hellebæk.
LENNART LAJBOSCHITZ (Tiger) har købt Hornbækhus og Villa Strand og vil sætte de to hoteller i stand.
Anders Drachmann og Per Tærsbøl fra Fonden Hornbæk Kunstmuseum fremlægger i denne uge et museumsprojekt for kommunen, et projekt for ”Lysets Museum”, og man mener at et sådant mindre projekt eventuelt vil kunne godkendes.
 
Vores egen forening er også i et godt gænge med 40 medlemmer og et pænt overskud i regnskabet. Vi har tilbudt medlemmerne deltagelse i flere udstillinger:
 
Kunstfestivalen i Gilleleje, det der tidligere hed Kunst i pyramiden, som Græsted Rotary Klub arrangerer foregik i juli måned.
 
Sommerudstillingen i Helsingør Kunstforening, der foregik i Siemens Hallerne den 28. - 29. august.
 
Kunst på Molen den 4. og 5. juli, hvor 22 af vore medlemmer deltog.
Vi blev der mindet om, at vejret ikke altid er til at regne med. Vi fik en ordentlig byge søndag formiddag, som heldigvis kun varede et kvarter. Resten af weekenden var det rigtig flot vejr.
Det blev næsten for godt. Vi måtte servere drikkevand til udstillerne og mange gæster gik på stranden i stedet for at se udstillingen. Det blev den varmeste weekend den sommer.
Vejret må gerne være godt – men ikke for godt!
 
Vi er meget interesserede i at få at vide, hvor tilfredse udstillerne har været.
 
Vi sparede lidt på underholdningen, så vi fik et pænt overskud. Vi prøver også at spare op i foreningen med det formål, at vi kan binde os til leje af udstillingslokaler, som bagefter kan 
tilbydes medlemmerne, således at Hornbækkunstnerne kan udstille som en samlet gruppe.
Det er lykkedes, og vi har nu kunnet binde os til at leje Galleri Underværket i Fredensborg omkring bededagsferien 2016. Galleriet ligger i Store Kros kælder og Kirsten vil orientere 
nærmere om det under eventuelt.