Kunstnerne

Mød nogle af vores aktive medlemmer her.

Formand, billedkunstner
Néné von Barnekow

Jeg har hele livet beskæftiget mig med mine kreative evner. Udtryksformerne er tegning, maling og dekoration. Min glæde ved…Næstformand/Sekretær, billedkunstner
Hanne Odgaard Rasmussen

Mine malerier er inspireret af mine omgivelser – mennesker, dyr og natur. Jeg maler både i fotografisk realisme og abstrakt, gerne iblandet lidt humor. Billederne spænder fra naturiagttagelser til fantasifigurer sat i en…


Bestyrelsesmedlem, billedkunstner
Hanne Ekman

Jeg maler hovedsageligt med olie- og akrylfarver. Min inspirations-kilde er naturen, men ideer kan også opstå spontant. Mine malerier kan være abstrakte eller naturalistiske men er alle opstået af min fantasi.


Kasserer, billedkunstner
Una Winther

Jeg hedder Una Winther. Jeg har altid elsket at tegne og male, og altid været betaget og tiltrukket af strand og vand. Derfor bor jeg i Hornbæk, hvor naturen er lige udenfor døren, og derfor har det at male strand og vand fundet en naturlig plads hos mig.


Webmaster, billedkunstner
Thomas Nørgaard

Thomas har gennem mange år forfinet sine teknikker og med sin nysgerrige tilgang til kunsten oparbejdet en helt unik forståelse for lys og skygge som afspejler sig i hans portrætter og anden eksperimentel kunst.
.


Bestyrelsesmedlem, kunsthåndværker
Janet Restrup Hurst

Den naturlige tekstur af ler kombineret med moderne stil og klassisk dansk design. En poesi af former og farver Inspireret af den fantastiske natur omkring Hornbæk hvor jeg bor og arbejder.
.
.


1. Suppleant, kunsthåndværker
Jan Hrasko

Jeg er uddannet fra Skolen for Brugskunst som designer i 1977 og har arbejdet som selvstændig siden da. Jeg syr i skind – primært elgskind og en kombination af elg- og okseskind. De ting, jeg laver, er alle enkle og klassiske.


2. Suppleant, billedkunstner
Lilli Nørgaard

Igennem et utal af kurser har Lilli igennem mange år oparbejdet sine teknikker inden for olie og akvarel malerier. Lillis billeder strækker sig fra de storslået landskabsmalerier til ikoniske blomster og dyremotiver.


Billedkunstner
Lone Rye Frederiksen

Jeg er uddannet i den gamle guldalderteknik, som jeg har malet i mange år. Nu er tiden kommet, hvor jeg vil prøve de store penselstrøg og spartel. Jeg henter min inspiration fra naturen, mennesker omkring mig samt …


Billedkunstner
Ulla Lilja

Jeg har modtaget undervisning af hhv. Claus Castenskjold, Mabel Rose, Jesper Dalgaard, Rikke Lydeking og Max Holm Møller alle udøvende kunstnere. Mine billeder fremstår ofte i en konkret grafisk form i stærke klare farver med fantasifulde planter og dyr.


Billedkunstner
Finn Rasmussen

Maler olie på lærred. Lært hos portrætmaler H. C. Bærenholdt og Leif Rydeng. Debuterede på censurerede Påskeudstilling, Århus i 1962. Har bl.a. udstillet på biennale i Italien og ved nordisk portrætkonkurrence på Frederiksberg slot.
.


Billedkunstner
Lene Krüger

Farver, lys, stemninger, indre landskaber er mine nøgleord.  Min maleproces er intuitiv og følelsesstyret. Min inspiration henter jeg i mit indre univers. Mine redskaber er fingrene, svampe, klude og vand. Det er malerier fra hjerte til hjerte med appel til fantasien.


Billedkunstner
Nan Ehrenstråle

Jeg væver gobeliner, maler akvareller og tegner.
Jeg har udstillet i Sverige og Danmark, også censurerede udstillinger. Landskabsmotiver og menneskeportrætter men også abstrakte motiver med leg med former og farver.
.
.


Billedkunstner
Thomas Krüger

Mine billeder er lavet i papir og skåret med skalpel. Motiverne bliver buet og monteret på en baggrund, så der opstår en reliefvirkning. Billederne har ofte en humoristisk pointe, som understøttes af en finurlig titel. Motiverne spænder fra myreslugere, over kardinaler til tandløse damer. Rammeformatet er 40×50 cm.


Billedkunstner
Ella Ehrenreich

Jeg har min helt personlige stil som nærmest er impressionistisk og naivistisk. Jeg maler med olie på lærred i alle størrelser. Jeg modtager gerne bestillinger hvor jeg kan bevare min kunstneriske frihed.
.
.


Billedkunstner
Malene Heyde Stubbæk

Kunstneren, M.H. Stubbæk, via Stubbæk Art maler kanaliserede og passionerede oliemalerier med power i. Hun jonglerer med farverne og kompositionen til det yderste i sine værker. Trods et mylder af farver, fremstår kunstværkerne harmoniske, energifyldte og balancerede med en forfinet nøje tilpasset farveskala med et stort nærvær og stærke kontraster.


Revisor suppleant, kunsthåndværker
Bøje Larsen

Hornbæk er kendt for sine skønne sandstrande, intense lys, store plantager og skove i baglandet. Og det er her i det dejlige Hornbæk at kunsthåndværkeren Bøje Larsen henter inspiration til sine arbejder. Byens puls og den omkringliggende natur åbner op for Bøjes lyst og evner til at skabe unikaværker i Macramé, knyttemetoden …


Billedkunstner
Lone Ladefoged

Akrylmaleriet har en stor plads i mit hjerte – og på mine vægge. Jeg elsker at eksperimentere og opleve hvordan ideer, farver, mønstre og former spiller sammen i uendelige muligheder. Mine billeder er farverige og abstrakte med udgangspunkt i naturens verden.
.
.


Billedkunstner
Mette Rømer Olivarius

Har malet siden 80érne mere eller mindre intensivt. Motiv-verdenen, er naturens farver i et inferno af liv. Stræber efter at gøre det ubegribelige begribeligt uden nødvendigvis at forstå –
Dans/musik, havet og portrætter er mine foretrukne motiver.
Mine materialer er olie på lærred, akryl på lærred og akryl på plexiglas.


Billedkunstner
Nyt medlem på vej!

Du skal bo i Helsingør Kommune eller have en særlig tilknytning til Hornbæk for at blive medlem. Send nogle fotos af udvalgte værker til os og fortæl kort om dem og dig selv. Kontakt os via knappen herunder!


Kunstner
Vil du også være medlem?

Du skal bo i Helsingør Kommune eller have en særlig tilknytning til Hornbæk for at blive medlem. Send nogle fotos af udvalgte værker til os og fortæl kort om dem og dig selv. Kontakt os via knappen herunder!